Verhalenverteller en liefhebber van het licht

Ilonka Klein Ligtenberg

Ik ben Ilonka, getrouwd met Max en moeder van 2. Wij zijn woonachtig in het prachtige, rustige noorden. In een heerlijke jaren dertig-woning aan het kanaal mogen wij elke dag weer genieten van ons gezin en elkaar.

Mensen omschrijven mij vaak met de volgende woorden: gevoelsmens, leergierig & betrokken. Als ik daar zelf nog wat woorden aan toe mag voegen zijn het de volgende: hart voor mensen & oog voor hun unieke verhaal.

Inmiddels mag ik al 5 jaar de mooiste verhalen vastleggen en elke keer opnieuw maakt mijn hart een sprongetje: want wat is het een enorme eer om dit te mogen doen! 

Wat ooit is begonnen als hobbymatig foto’s maken van mijn familie, is uitgegroeid tot een echte passie. Met enorm veel plezier pak ik mijn camera op en ik vind het enorm bijzonder dat ik getuige mag zijn van verschillende belangrijke momenten in het leven van mensen. Van bruiloften, naar liefdevolle gezinnen, tot pasgeboren leven. In de kern verlangen we allemaal naar hetzelfde: om lief te hebben & geliefd te zijn. En dit leg ik vast op beeld.

Naast fotografie mag ik ook waardevolle films maken. Van trouwfilms tot aan newbornfilms, het kan allemaal! Bewegend beeld is een unieke manier om jullie herinneringen opnieuw te beleven.

Mijn stijl als foto- & videograaf is ongedwongen, warm en verhalend. Het belangrijkste vind ik dat jullie oog voor elkaar hebben – en niet voor de camera.

Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar wie jullie zijn – mag ik jullie verhaal leren kennen? Wie weet tot snel!

Liefs,

Ilonka

Leer mij kennen!

Een aantal dingen waar ik dol op ben

DE LIEFDE

Misschien een beetje vanzelfsprekend, maar dit is de drijfveer van wat ik doe! 

CHOCOLA

Kun je mij voor wakker maken. Of nou ja, geven aan mij nadat ik wakker ben geworden is ook prima. 😉

MOESTUINIEREN

Ik vind het heerlijk om uit eigen tuin te kunnen eten!

TIJD MET FAMILIE EN VRIENDEN

Ja, ik ben echt gek op de mensen om mij heen. Samen chocola eten en het leven delen is mij zoveel waard.

LET´S CONNECT!

MAG IK JULLIE VERHAAL VERTELLEN?

Of wil je graag meer weten over mij, mijn werkwijze en heb je vragen over wat ik voor jullie kan betekenen?